Over ons

Petsolutions

Uw garantie voor topkwaliteit, uniek design en een persoonlijke service!


Petsolutions is al enkele jaren een belangrijke distributeur van accessoires voor hond en kat in de Benelux. Naast onze eigen merken Jack and Vanilla en Mr.Poop, verdelen wij een kwalitatief assortiment van topmerken op de markt van huisdierenaccessoires, zoals PetSafe®, GiGwi, Chuckit!, Benebone, Natural Fresh Meat en MP Bergamo.

Met een uniek verkoopmodel en onze jarenlange ervaring in deze branche, onderscheiden wij ons op deze steeds groeiende markt. Petsolutions staat garant voor topkwaliteit, uniek design en een persoonlijke service. Naast een uitgebreid en steeds groeiend assortiment van toonaangevende merken, bieden wij de winkels en handelaars die onze merken verkopen, een persoonlijke begeleiding.

Onze collecties

Petsolutions is een dynamisch bedrijf met de vinger aan de pols van de huisdierensector. Wij bieden innovatieve en kwaliteitsvolle accessoires voor hond en kat, waarbij comfort voor huisdier én baasje belangrijk zijn. Daarbij kiezen we steeds voor merken die dezelfde waarden in het vaandel dragen en bieden deze aan met een juiste kwaliteit-prijs-verhouding.

Logo Jack and Vanilla Logo Mr Poop Logo GiGwi Logo PetSafe Logo Chuckit Logo Benebone Logo MP Bergamo Logo Natural Fresh Meat
Ontdek onze collecties

“Wij bieden kwalitatieve en innovatieve producten van topmerken, met een persoonlijke service.”